Néhány mondatban cégünkről

Több mint 10 év szakmai tapasztalat a könyvelés, adótanácsadás területén
  • Ha könyvelője nem tájékoztatja Önt megfelelően cége eredményeiről, könyveléséről.
  • Ha késve, vagy hiányosan kapja meg a vállalkozást érintő adózással, járulék-, adókötelezettséggel, könyvelési adatokkal kapcsolatos információkat.
  • Ha a munkabér kifizetéseket nem tudja időben teljesíteni, mert későn kapja meg a bérjegyzékeket.
  • Ha úgy gondolja, hogy az ön által fizetett könyvelési díj nincs arányban a könyvelési szolgáltatással.
  • Ha az adójogszabályok nehezen értelmezi és ezekről nem kap megfelelően tájékoztatást.
  • Ha úgy érzi, hogy az Ön vállalkozása csak egy a sok ügyfél közül és könyvelése "futószalagon" készül.
Sample background


Több mint 10 év szakmai tapasztalat a könyvelés, adótanácsadás területén

Cégünk több éves alkalmazotti jogviszony, könyvelőirodában szerzett vezetői tapasztalat után jött létre. Fontosnak tartjuk, hogy nem csupán mérlegképes könyvelői szakképesítés során megszerzett ismeret alapján, hanem közgazdász fejjel gondolkodva találjuk meg ügyfeleinknek a legjobb lehetőségeket.Célunk, hogy ügyfeleink számára törvényes keretek közt megtaláljuk a lehető legköltséghatékonyabb működési feltételeket, melyeket ezekben az időkben kiemelten fontosak tartunk a vállalkozások életében.Hatalmas erényünk, hogy fiatalos lendülettel követjük nyomon a folyamatos jogszabályi változásokat, ezzel naprakész hasznos információkkal segítjük ügyfeleink munkáját.

Cégünk könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezik.Fontos tudni, hogy áraink a könyvelést, és bérszámfejtést együttesen tartalmazzák, illetve egyéb szolgáltatásainkért nem számolunk fel ügyfeleinknek plusz díjat (pl.: hatóság előtti képviselet, hitelkérelemhez szükséges dokumentáció összeállítása, stb.).

Irodánk képekben: