ADÓZÁSSAL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK

Több mint 10 év szakmai tapasztalat a könyvelés, adótanácsadás területén

Tanácsadás

A magyar adórendszer rendkívül bonyolult és nagyon gyakran változik. Mi folyamatosan figyelemmel kísérjük ezeket a változásokat és informáljuk róla partnereinket. Sok vállalkozás nem használja ki a különböző adórendszerek (társasági adó / KIVA / EVA /KATA, adókedvezmények) közötti választási lehetőségeket, illetve az adott adónemekben rejlő lehetőségeket. Mi ezekről a törvényes lehetőségekről tájékoztatjuk ügyfeleinket, így versenyképességük növekedhet.Különösen fontosnak tartjuk a várható adókkal kapcsolatos konzultációt és megalapozott adóstratégia kialakítását cégalapítás előtt, mert az alapító okirat tartalmazhat olyan későbbi adófizetést megalapozó információkat, melyek elkerülhetők lettek volna.

Minden könyvelési szerződésünk havi egy órás díjmentes adótanácsadást tartalmaz a könyvelési díjba foglalva. Ez a keret ügyfeleink jelentős részének elég a mindennapi üzletmenet optimalizálására az adózás területén.

Adótervezés

A magyar adó-jogszabályok dinamikusan változtak az utóbbi 10 évben, és ez nehézzé tette a vállalkozások számára a rövid távon túlmutató adótervezést.  A változékony környezet ellenére is azt gondoljuk, hogy egy nagyobb beruházás vagy vállalkozás esetén is szükség van a várható adófizetési kötelezettségek modellezésére, és a választási lehetőség közül a legoptimálisabbat kell kiválasztása.

Amennyiben helyesen tervezzük meg adóstratégiánkat, akkor a váratlan jogszabályi változásokra is gyorsabban tudunk reagálni. Irodánk ebben szívesen nyújt segítséget, akár több évre vonatkozó számításokkal, üzleti tervek kialakításával.

NEM VÁLLALJUK:

  • éves beszámoló elkészítését más könyvelő által készített anyagból
  • Ilyen igény esetén kizárólag újrakönyvelést követően van mód beszámoló készítésre.